Föräldragrupp.

Vår hund är lite små söt ibland:
Jag kom nyss ut ur duschen, satte mig på toalettstolen för att klä på mig strumpor osv.
Hade lagt mina nya strumpor på golvet framför mig och då kommer hunden och ställer sig utanför badrummet och tittar på strumporna. LÄNGE... sen försöker han sträcka in en tass för att nå dom, men han går inte in själv.
Han fortsätter att stirra på dom och gör ett nytt försök till att nå strumporna med tassen men lyckas inte. Sen piper han och går iväg.

Jag kan ju berätta att han ÄLSKAR att städa undan strumpor. Han plockar undan alla strumpor från golvet och går och lägger i sin säng eller där han ligger. Han biter inte på dom utan bara tycker att dom ska ligga där istället för på golvet någon annanstans.
Och någon gång har det hänt att det inte funnits strumpor på golvet, och att våra lådor till underkläder varit lite öppna..då plockar han ett par nytvättade och lägger på sin plats :D

Idag ska Älsklingen gå lite tidigare från jobb för vi ska för första gången på föräldragruppen idag :) Ska bli kul att få lära känna lite nya folk i samma sits :D Kanske blir bra vänner med några som man kan börja umgås med sen när bebisarna kommer.

Skulle varit hos BM idag på morgonen också, men hon ringde igårkväll och bokade om till imorgon för hon skulle till tandläkaren imorse.
Så imorgon ska jag dit och kolla så att allt är bra =) Men lever det gör han kan jag med glada ord säga, för det pågår ständiga fotbolls matcher i magen.
Nu är det riktiga jävla sparkar och danser där inne. Börjar ju bli trångt för honom, men ont har jag inte fått ÄN. *peppar peppar*

Nu ska jag ta och göra vid mig, dammsuga undan hundhår och sen se ett nytt avsnitt av Gossip girl :D

Tjingeling*

Kommentarer
Postat av: sofia

lät lite som gustav när han snodde dina strumpor och troser när du duschade under dörren o du skrek: Jippssan sluta jävlas..jag bara haha de e katten :P

2010-10-28 @ 14:32:05
URL: http://jippssan.lucasarts.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0