Fis-ventil...

Ja herre jesus vad det finns saker att köpa till en liten bebis.
Har suttit hela dagen och kollat kläder, olika barnvagnar (har bestämmt mig för en speciell) och ja lite sånt roligt man kan kolla på när man vet att man ska ha barn, fast det inte är riktigt dax än att köpa.

Fick mig ett jävla gott skratt när jag pratade med en av mina bästa vänner nere i Skåne (Jippssan)
Hon har skickat länkar hit och dit på både det ena och det andra och till slut satt jag här som en förvirrad liten höna och visste varken in eller ut :P Fy fan vad saker det finns.
Och mitt i denna förvirrade stund slänger hon ur sig: Ja men du vet att det finns Fis-droppar och Fis-ventiler till bebisar??

Hahaha jag dog av skratt och såg typ en vinkork i rumpan på en bebis :P Nån typ av fis-plugg...ja snacket ledde till det ena och det andra, eller jag tror vi skrattade mer än pratade just då :)
Herregud, ja det är ju för bra saker som där, men det var inget jag visste, och efter de så slutade jag kolla på saker för dagen.

Nu vill man bara att tiden ska gå snabbare så att magen växer lite mer så att man verkligen "VET" att där är en liten krabat där inne.

Nu är det mest lite oro i magen typ, Ja om jag säger såhär: JAG behöver nog en fis-plugg :P
Mår inte så jätteilla, men ibland vänder det sig i magen, men jag har inte kräkts än.
Dricker nyponsoppa DIREKT när jag gått upp ur sängen för att jag ska slippa illamåendet.
Vi får se om det håller sig så.

Nu blir det film mys med älsklingen :)

Pussar!


Tid hos barnmorskan.

Idag ringde jag och fick tag i en barnmorska i stan. Hon frågade när jag hade min mens sist och alla dessa frågor, och så räknade hon ut att barnet skall komma den 16:e december, precis som Jippssan räknat ut till mig på internet.
Kunde vi inte planerat detta bättre..ett barn i december, mitt i julstöket :P

Nej jag är så glad ändå, men vet att man haft kompisar som fyller år i december som tycker det är drygt. Man får typ födelsedagspresenter och julklappar på samma gång.

Nästa tisdag den 4:e maj skall jag vara hos barnmorskan för ett samtal angående kost, alkohol med mera.
Och därefter skall jag få en tid till inskrivningen :D
Känns spännande.

Det enda som är drygt just nu för mig är typ att det fortfarande är så tidigt i graviditeten så att vad som helst kan hända, och sen att jag är så himla trött hela tiden.
Sitter nästan och håller upp ögonlocken just nu liksom.
Och så jobbar man måndag-fredag 7-16, så att försöka komma upp 05.00, fem dagar i rad är rätt svårt. Jag fixar det men jag ligger också och Snoozar så jag får skynda mig vissa dagar.

Pengar har redan börjat sparas till den lilla krabaten och Älsklingen var faktiskt så himla ivrig här om dagen så att när vi var på Kappahl så köpte han en liten Body, två par varma goa strumpor och ett par söta inneskor.

Nej om jag ska försöka ta mig en dusch nu innan jag somnar här sittandes.

Kram på er

Såhär ser det ut just nu:



Vecka 7

Kroppen:
Man kan känna sig illamående på grund av hormonerna och ha lite molande värk
i underlivet, vilket är helt normalt. Sömnen kan rubbas, ofta beroende på att man måste man gå upp för att kissa. Magen kan kännas uppblåst på grund av att tarmarna arbetar långsammare. Vissa har redan ökat i vikt, men har du problem med illamående och kräkningar är det inte ovanligt att du istället har minskat i vikt. Det kan hjälpa att äta något litet innan du kliver upp ur sängen och att äta många små måltider.

Embryot: Embryot är nu en centimeter långt. Handled och fingrar skapas och händer och fötter kan urskiljas som små paddlar. Ansiktet börjar ta form och ögonen kan ses som små fördjupningar. Inne i huvudet finns det något som liknar blåsor, det ska senare bli hjärnan. Här kan man med ultraljud se embryots hjärtaktivitet.


Soliga söndag.

Igår var det fest hemma hos Jossan & Jimmy. Var trevligt och nyktert för min del.
Sen gick vi ner en sväng på Abbes, grabbarna tog vars en öl och jag tog en cola.
Efter det så stack jag och Älsklingen hem, för det var inte så där vidare kul faktiskt...

Idag har jag jobbat 13.30 - 17.30 (som personlig assistent)
Jobbar inte så mkt där längre då jag går på heltid nu, men ibland känner jag för att jobba extra någon helg och då tackar man ju JA :)

Ikväll blir det film här hemma med Älsklingen, Jimmy och Jossan.
Får se om jag orkar hålla mig vaken bara.
Jag lyckas alltid somna mitt i en film nuförtiden för jag är ju så jävla trött hela tiden.

Imorgon är det ny vecka och nya tag....

Några bilder från igår:



Lördag..

Fick samtal av jossan idag, som undrade om vi skulle med på fika. Jag har nog aldrig letat fika ställen så som vi gjorde idag haha...jävla massa folk överallt.
Jossan slänger av sig kommentaren: JAG SKULLE KUNNA DÖDA NÅGON OCH ÄTA UPP JUST NU!! (stackaren var as hungrig) haha...

Efter en runda runt stan, så blev det lite käk och glass på Asian house.




Efter det så blev det kaffe och skitsnack hemma hos oss, och nu är det dax att göra vid sig lite, för ikväll ska vi på fest hos Jossan och Jimmy.
Var på Systemet och inhandlade några öl till Älsklingen och jag ska smutta på ett glas alkoholfri dricka :) Men men jag ska ha lika kul för det!

Känns lite lite lustigt i magen ibland :) Mår inte illa...än iallafall, men jaa jag vet inte hur jag ska beskriva känslan.
Lite som en ständig hunger kanske...

Fasar bara för att börja må illa som fan på kvällar eller mornar nu, men men det får de vara värt :)

Det är fortfarande lite tidigt i graviditeten just nu, så vad som hellst kan ju faktiskt hända, men jag hoppas allt går vägen och att det kommer ut en frisk liten parvel.

Nej dax för sminkning..

Trevlig helg...Puss

Grillning...

Känner fortfarande inte av graviditeten så värst mycket, men än att det "värker" lite i magen då och då.
Får även jävligt ont i mitten av ryggen lätt, så nu ska jag få massage av älsklingen :)

Har varit bvorta över gatan och grillat hos Familjen Zandelin. Härligt med ett gäng skåningar, och det var full fart på Bobbes små brödrar. Riktiga busfrön, men söta små killar!

Orkar inte sitta upp just nu och skriva mer för det värker i ryggen, men skall uppdatera mer imorgon med lite bilder från grillningen osv.

Hoppas alla får en trevlig helg. Nu blir det film-mys med Älsklingen!

Puss på er!

Torsdag...

Har varit på jobb som vanligt idag, men har varit lite sådär halv seg och trött, och så har jag fått så sjukt ont i ryggen. Hade det både igår och nu idag efter jobb.

För övrigt känner jag mig inte sådär gravid....än.

Är en konstig känsla som jag känner just nu bara. Självklart är jag glad, men det är ju första barnet, jag har alttid varit en party pingla, och allt det där som spökar just nu.

Men detta har jag ju ändå längtat efter för nu blir slipper man ju denhär känslan man har pendlat mellan: VUXEN - UNGDOM.
Inte för att jag ska sluta ha kul, för det kommer jag alltid ha, jag är bara en sådan människa. Men man lägger av med alla ungdomsfasoner, allt festande och sådär.
Och sen är allt så nytt just nu så jag vet inte hur det känns riktigt än :)

Men men snart kommer jag väl få alla gravid-sympton och då kommer jag förstå att detta är på riktigt. Det är nog mest de att jag inte känner så speciellt mycket nu, som gör mig lite halv knasig.

Har iallafall ringt barnmorskemottagningen istan idag och pratat in på telesvararen, så jag hoppas dom ringer upp imorgon så man kan få komma dit och kolla hur långt man är gången.
Men Jippssan visade mig en sida på internet där man kan räkna ut graviditeten sen den sista mensen och stämmer den så ser det ut såhär för min del:



Emil tog en bild på min mage igår och just nu ser den ut såhär:




När jag tog testet igår så såg jag 2 streck och då fick jag typ panik o bara gick ut från dass o sa HEJDÅ..haha, så jag var tvungen att ta ett till men japp det visade samma sak :)




Kramar




Gravid...

Ja herre jisses...

Eftersom alla kommer att fråna 1000 frågor så känns det lättare att skriva om allting här.
Kommer väl äntagligen börja blogga lite mer nu när det kommer hända mer i livet :)

Skulle haft min mens den 12:e men den kom aldrig.
Känner mig inte gravd, fast brösten är lite ömma och har lite lite värk i magen, men inget jag gått och tänkt på.

Så nu efter alla dessa dagar fick jag ta ett test...och det var positivt. Grejen var att jag bara tänkte: Neej jag är inte gravid...så jag tog ett till...med samma svar.

Jaha så där hade ni den historien. Så jag är inte så långt gången nu, men jaa...detta ska bli spännande <3

Kramar

Förkylning..

Ja då har man varit sjuk nu i fyra dagar. Har dragit på mig en satans förkylning som inte verkar vilja släppa, men nu börjar jag få myror i kroppen och orkar inte ligga hemma mer, så idag blir det en massa vitlök och soppa så jag kan ta mig till jobbet imorgon.
Visst är det tråkigt att gå runt och vara förkyld, men problemet är också att vi inte har vikarier på vårt jobb så blir någon sjuk så är man en man kort.
Så jag håller ju mig delvis hemma för att inte smitta grabbarna för då blir det ju kaos.

Men nu börjar jag iallafall bli piggare, men snoret sitter fortfarande som klister i bihålorna.

Som sagt: jag kan ju inte sitta hemma hela tiden heller och bli en fattiglus, så nej imorrn blir det jobb och klirr i kassan.

Den 16:e fyller jag 26 och vad ska man hitta på då?
Hade kanske tänkt att bjuda några jag tycker om på middag och sen kanske spela lite lasergame eller något :)

Ja vi får se vad som händer.

Nu ska gubben snart till skolan och då ska jag borra ner mig i soffan och kolla på nya avsnitt av Gossip Girl.

Host & Harkel

Puss

Bättre....hmm ja

Jag har många gånger sagt att jag ska bli bättre på att blogga, men det känns som att man alltid har fullt upp med någonting och när man väl sätter sig nert i soffan så är man helt slut i huvudet och orkar inte skriva en massa rader.

Nu har vi iallafall kommit iordning i den nya lägenheten och det känns SÅ bra. Kände mig hemma direkt första dagen när vi släpade in alla möbler.
Jag brukar ha svårt för att sova de första dagarna, men här somnade jag direkt :)

Så här ska vi nu stanna tills det blir dags att köpa hus.
Men det kommer att dröja....iallafall tills jag fått körkort, för ska vi köpa hus, så blir det en bit utanför stan.

I fredags blev det lite fest hemma hos Victor och sen en runda till Abbes, där vi börjat hänga mest när vi går ut.
Känns som att detta gänget vi börjar umgås med nu är så jävla BRa folk och jag har inte haft såhär kul med kompisar sen jag bodde i Malmö och umgicks med mina andra galningar :)

Igår blev det mys hemma i soffan med räkmackor, chips och dippa. Kollade på film och hade det gött.

För överigt så har jag inte så mkt att uppdatera just nu. Fyller 26 nästa månad hmm...TANT?? :D

Det va allt för idag...nu blir det soffläge och lite funderingar över vart söndagen tar oss.

Puss puss

RSS 2.0